Suedia: Un mort în explozia misterioasă a unei mașini

Suedia: Un mort în explozia misterioasă a unei mașini

O persoană a murit și altele au fost grav rănite în explozia unei mașini ce s-a produs în apropiere de Göteborg (sudul Suediei) vineri la o oră de vârf, a anunțat poliția.

"Cel puțin o persoană a murit. Știm că a avut loc un fel de explozie", a declarat pentru AFP purtătoarea de cuvânt a poliției locale Camilla Fogelhamre.

Patru sau cinci persoane se aflau mașină în momentul exploziei, la un sens giratoriu, potrivit poliției. Un copil figurează printre pasagerii grav răniți, potrivit presei locale.

Mașina a fost "practic demolată", potrivit serviciilor de urgență.

Piese desprinse au zburat în aer, în jurul orei 15.00 GMT, a povestit un martor ocular la canalul public de televiziune SVT. "Când m-am apropiat de mașină, am văzut că trebuia să fie o bombă. Ea era complet demolată", a spus acest martor, Janne Wolltin.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…