Un Boeing 777 al Air France, cu aproximativ 300 de persoane la bord, a aterizat de urgență la Habarovsk

Un Boeing 777 al Air France, cu aproximativ 300 de persoane la bord, a aterizat de urgență la Habarovsk

Un avion Boeing 777 al companiei Air France, care efectua o cursă de linie pe ruta Tokyo-Paris, a efectuat marți dimineață o aterizare de urgență pe aeroportul din Habarovsk (Orientul Îndepărtat rus), din cauza unei probleme la motor, a relatat RIA Novosti, citând o sursă din cadrul Agenției ruse pentru aviație (Rosaviația).

Piloții cursei Air France 275 au raportat în jurul 06:51 (ora Moscovei) defecțiuni la unul din motoare și au cerut dispecerilor ruși dreptul de a efectua o aterizare de urgență la Habarovsk.

Aterizarea a avut loc în condiții de siguranță la 07:32 (ora Moscovei), potrivit agenției de presă ruse.

Aproximativ 300 de persoane se aflau la bordul aeronavei, care a efectuat aterizarea de urgență cu succes, a declarat pentru RIA Novosti un reprezentant al Rosaviația, indicând că după aterizare pasagerii au rămas la locurile lor în avion. Aceeași sursă Rosaviația a precizat ulterior că la bordul avionului se află 275 de pasageri și 17 membri ai echipajului. Niciuna din persoanele aflate la bord nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Experți tehnici ai companiei ruse Aeroflot au început examinarea aeronavei Boeing 777 a Air France pentru a stabili natura problemelor apărute la motor.

'Decizia privind posibile reparații și continuarea zborului este la latitudinea echipajului. Pasagerii se află deocamdată în avion la locurile lor', a indicat oficialul de la Rosaviația.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Așa o fi?

4 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

5 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?