Anca Serea şi soţul turc al Andreei Marin au un copil

Anca Serea şi soţul turc al Andreei Marin au un copil

Anca Serea şi Tuncay Ozturk, la masă. Foto: click.ro

Duminică, Anca Serea s-a întâlnit în Centrul Vechi cu soţul Andreei Marin. S-au aşezat la o masă, iar în cadru şi-a făcut apariţia şi o fetiţă. Cei doi şi-au jucat excelent rolul de părinţi. Explicaţia?

Este vorba de un proiect cu o şcoală privată, care prezintă viaţa unei familii din ziua de azi. Anca a jucat rolul de mamă, iar turcul pe cel de tătic.

"Vecina mea este implicată în acest proiect şi m-a rugat să particip în rolul de mămică chiar pentru fetiţa ei, Melisa, de origine turcă. Ea şi soţul ei sunt prieteni foarte buni cu soţul Andreei Marin, aşa că el a jucat rolul de tată. Am avut câteva replici, în limba engleză, a fost frumos", a declarat Anca Serea, pentru Click!

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”