Bernard Marionnaud, regele lanțului de parfumerii eponim, a murit la 81 de ani

Bernard Marionnaud, regele lanțului de parfumerii eponim, a murit la 81 de ani

Bernard Marionnaud, fondatorul rețelei de parfumerie cu același nume, a murit miercuri la 81 de ani în urma unui cancer, au informat surse din anturajul său, citate de AFP. Născut în 1934, Marionnaud își deschide prima parfumerie în 1958 la Clamart, în apropiere de Paris, înainte de a-și extinde rețeaua cu alte 15 puncte de vânzare.

Cu peste de 1.000 magazine în Europe, Marionnaud Parfumeries este, alături de Sephora (groupul LVMH), unul din liderii distribuției selective de parfumuri și cosmetice. Sub această marcă lucrează 3.983 de persoane.

'Bernard Marionnaud a fost un precursor care a avut ideea de a crea un magazin unde femeile pot găsi toate produsele necesare frumuseții", a reamintit într-un comunicat Federația franceză a parfumeriei selective. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…