FOTO Plaja care-a interzis toate „pozele de vis”

FOTO Plaja care-a interzis toate „pozele de vis”

Managementul plajei La Garoupe, din sudul Franţei, a decis să pună bazele „Poliţiei Antispam“, care pândeşte turiştii dornici să se imortalizeze cu telefonul mobil în ipostaze sexy. Un exemplu este şi „podul de bikini“ , variantă de selfie preferată de fetele dornice să iasă în evidenţă cu o siluetă trasă prin inel.

„Podul de bikini” FOTO Arhivă Adevărul

Noul tip de fotografie selfie populară pe reţelele sociale se numeşte „braggie“ („to brag“ - a se lăuda, în limba engleză), iar turiştii care se bronzează pe plaja La Garoupe sunt avertizaţi că nu sunt permise astfel de poze prin intermediul unor semne pe care stă scris „Fără Braggies“.

În plus, cei aflaţi pe plajă sunt încurajaţi să critice fotografiile de acest tip pe care le găsesc pe platformele de socializare cu hashtagul #holidayspam, pentru ca „ilegaliştii“ să fie mai uşor de identificat.

Ce e un braggie?

Pozele braggie, noul tip de selfie, sunt o considerate o formă de laudă şi au rolul de a stârni invidie în rândul prietenilor, potrivit „Daily Mail”. Statisticile arată că 43% din fotografiile de tip braggie sunt realizate în vacanţă, de regulă pe plajă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...