Fotografii senzuale ale lui Cristiano Ronaldo și Alessandra Ambrosio pentru revista GQ

Fotografii senzuale ale lui Cristiano Ronaldo și Alessandra Ambrosio pentru revista GQ

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo și top-modelul brazilian Alessandra Ambrosio au luat parte împreună la o ședință foto extrem de senzuală pentru coperta revistei americane "GQ", relatează ziarul ABC. Top-modelul brazilian și jucătorul echipei Real Madrid sunt vedetele de pe coperta din februarie a celebrei reviste masculine GQ. Deși a pierdut Balonul de Aur în favoarea lui Messi, internaționalul portughez a primit de la revistă "Premiul Nobel pentru Perfecțiune Fizică" pentru formele lui sculpturale.

Cei doi apar în lenjerie intimă: atacantul Realului în boxeri roșii, în timp ce Alessandra Ambrosio se ascunde în spatele lui dar lasă să i se vadă lenjeria neagră. În cadrul interviului acordat revistei, Ronaldo nu a exclus posibilitatea ca într-o zi să joace în SUA.

"S-ar putea ca pe viitor să am oportunitatea de a juca în America. Nu se știe niciodată, dar cred că ar fi un lucru interesant. Am în considerare acest lucru pentru că aici fotbalul a devenit din ce în ce mai bun în ultimii ani... Cred că este posibil", a mărturisit el.

Nu este pentru prima oară când Cristiano și Alessandra lucrează împreună. Ei au mai coincis într-o ședință foto în octombrie anul trecut, iar dovezile de afecțiune au fost evidente de ambele părți. "Am încheiat ședința foto. A fost uimitor. Alessandra este fantastică și a făcut o treabă foarte bună", a scris CR7 pe contul său de Twitter.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...