"Prinţesa din Babilon", micuţa creştină care a fascinat lumea arabă cu vocea sa, a fugit din Irak după ce ISIS a ameninţat că o va ucide - FOTO, VIDEO

"Prinţesa din Babilon", micuţa creştină care a fascinat lumea arabă cu vocea sa, a fugit din Irak după ce ISIS a ameninţat că o va ucide - FOTO, VIDEO

Mirna Hana, o fetiţă de 11 ani care a făcut senzaţie pe internet după participarea la "Voice Kids" Liban, a dezvăluit modul în care a fost nevoită să fugă din Irak, atunci când ISIS a ameninţat că o va răpi şi ucide.

"Prinţesa din Babilon", micuţa creştină care a fascinat lumea arabă cu vocea sa, a fugit din Irak după ce ISIS a ameninţat că o va ucide (Imagine: dailymail.co.uk)

Supranumită "Prinţesa din Babilon", fetiţa care provine dintr-o familie creştin caldeeană (credincioşi catolici din Orinentul Mijlociu) i-a uimit pe toţi antrenorii "Voice Kids" din Beirut cu un cântec irakian de dragoste "Yesterday in a Dream" şi o piesă din celebrul film Disney ”Frozen” - Let it Go, transmite Daily Mail .

Înregistrarea video cu acest moment a adunat pe YouTube aproape 12 milioane de vizualizări în mai puţin de zece zile.

Până să ajungă în capitala Libanului şi să impresioneze o lume întreagă cu talentul său incredibil, micuţa a trecut printr-un adevărat iad. Ea a povestit cum familia sa a fost forţată să părăsească Irakul, în urmă cu opt luni, pentru a scăpa cu viaţă.

"După ce am ajuns în Liban, tatăl meu mi-a spus că Daesh (ISIS) ne-a ameninţat că mă va răpi şi mă va ucide. De atunci am coşmaruri şi nu mai pot să dorm sau să stau singură", a mărturisit Mirna Hana.

"Ne-au ameninţat ne răpesc fiica, aşa că am venit aici. Am lăsat totul în urma noastră, chiar şi job-ul meu de la guvern", a adăugat bărbatul.

Înainte ca Mirna să urce pe scenă, tatăl ei a îmbrăţişat-o şi i-a spus: "Nu-ţi fie frică". Cu vocea sa angelică "Prinţesa din Babilon" a reuşit să uimească publicul şi juriul, iar lacrimile n-au întârziat să apară.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…