CTP a descoperit, în sfârşit, jegul securist de la RTV

CTP a descoperit, în sfârşit, jegul securist de la RTV

CTP a descoperit, în sfârşit, jegul securist de la RTV. Mai bine mai târziu, decât niciodată. Deşi a uitat că, din cauza urii sale fetide pentru Băsescu, a intrat de nenumărate ori pe acest WC televizat şi l-a confirmat ca sursă de informare publică. Modul absolut revoltător al cârpelor care s-au pus în slujba securiştilor din spatele lui Ghiţă, de a-l urmări pe Andrei Pleşu prin oraş l-a scos însă pe CTP din papucii de casă ai răbdării.

Iată ce a scris: 

,,N-am mai călcat într-un studio de televiziune de ani de zile. Nu pot să-mi închipui cum aş putea participa la şezătorile cu strigături, înjurături, sloganuri de partid, gargară şi prostie cât cuprinde. Mă rezum la intervenţii telefonice singulare.

RTV, după ce a înghiţit şi hoitul defunctei OTV, trage la titlul de fosă septică no.1 a televiziunilor din România. Nimic din ce-i murdar şi mişelesc nu-i e străin.

Şi totuşi, astăzi, scula lui Ghiţă, televiziunea Retevei a reuşit să-mi facă ochii cât cepele: Andrei Pleşu urmărit, filmat cu camera ascunsă şi fotografiat pe stradă, la supermarket, în maşină, în casă, sub titrajul: „Ce face Pleşu după ce face morală”. Pentru că joi seara, la Gândul Live, Andrei Pleşu a formulat opinii critice usturătoare la adresa premierului prezidenţiabil Victor Ponta,  postul unde Ponta e Dumnezeu şi Ghiţă profetul său a difuzat nişte imagini după chipul şi asemănarea patronilor săi. În cel mai pur stil jegosecurist,  reteveii au năvălit în casa şi în viaţa personală a d-lui Pleşu, viaţă care nu-i priveşte decât pe soţia sa şi pe cei apropiaţi lui. Vă mai amintiţi cum punea Securitatea microfoane lângă patul conjugal al lui Lucian Blaga?

Vasăzică, scriitorul Andrei Pleşu exprimă o poziţie politică, iar Pontaghiţă reacţionează  reproşându-i că, la 66 de ani, ar trebui să fie mort, nu să aibă complicaţii sentimentale şi să critice guvernul Ponta.

Nu ştiu cum poate fi oprit tsunamiul de ticăloşie care vine peste România, aclamat de atâţia români.

Nu pot decât să-mi încetez de acum înainte intervenţiile (şi aşa tot mai rare) sub orice formă la Retevei TV.

Poate că trag cu praştia în avioane, dar tot e mai mult decât să tac.''


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...