Fosta soţie a lui Coco PĂUN, mâna dreaptă a lui Stanoevici/O dare în gât CLASICĂ

Fosta soţie a lui Coco PĂUN, mâna dreaptă a lui Stanoevici/O dare în gât CLASICĂ

Ministerul românilor de pretutindeni, acuzat că este responsabil alături de MAE de eşecul votului din Diaspora, este condus de ministrul Bogdan Stanoevici. Însă, de fapt, acesta ar conduce doar formal ministerul. De fapt acesta ar fi condus din umbra de Alina Hagima, director general al Departamentului pentru Românii de pretutindeni, cea care se ocupă de distribuirea fondurilor DRP.

Asociaţia Dreptatea Românească susţine că Alina Hagima nu lipseşte niciodată din vizitele externe ale lui Stanoevici şi că ea ar fi de fapt cea care s-a ocupat în mod direct de organizarea alegerilor din Diaspora. ONG-ul şi-a ridicat şi mai multe semne de întrebare când a sesizat ca CV-ul şi declaratia de avere a Alinei Hagima lipsesc de pe site-ul ministerului, deşi acestea ar trebui să fie publice. Însă Declaraţia există şi o puteţi citi  AICI . Ce devine interesant este discordanţa dintre această declaraţie şi declaraţia soţului  AICI .

 ,,Românii din afara granițelor țării, cei care au fost băgați în seamă de Ministerul pentru Românii de pretutindeni, au observat de multe ori în dreapta ministrului, o doamnă blondă, frumușică, cunoscută drept Alina Hagima, director general al Departamentului pentru Românii de pretutindeni, cea care se ocupă de distribuirea fondurilor DRP.

Curiozitatea ne-a făcut să vedem exact ce o recomandă pe acestă doamnă să ocupe poziția de înalt reprezentant al statului român în relația cu românii de pretutindeni. Mai ales că prin MAE se vorbește că ea a fost cea care a dictat ,din umbră, tot ce ține de organizarea dezastruasă a alegerilor din Diaspora și ieșirile publice, aproape cretinoide, ale ministrului Stanoevici.

La o simplă căutare pe siteul Departamentului Politici pentru Românii de Pretutindeni (www.dprp.gov.ro) descoperim că Alina Hagima nu are postată nici declarație de avere, nici CV, nici măcar numele nu-i apare deoarece organigrama departamentului lipsește cu desăvârșire. Așa că am căutat ca orice român pe google. Ceea ce am descoperit depășește orice imaginație. Alina Hagima, fostă Preoteasa, fostă Păun, este simbolul cumetriei politice românești, un exemplu perfect de cum fata tatii reușeste să ajungă pe cele mai înalte culmi ale puterii, beneficiind în mod direct de relațiile de rudenie sau de putere. Chiar dacă CV-ul doamnei Hagima lipsește de pe internet am reușit să-i reconstituim o parte a trecutului demn de filmele cu de toate.

Pe scurt, Alina este fată de baron local, fostă soție de interlop, soră de fin și coleg al lui Victor Ponta și actuală soție de funcționar public.

Căsătorită la 18 ani cu Coco Păun cunoscutul interlop gorjean, Alina este fica lui Constantin Preoteasa un baron local care, în anul 2004, l-a ajutat pe Victor Ponta să câștige un loc de deputat în Parlamentul României. Fratele său, Claudiu Preoteasa a fost coleg cu Victor Ponta în corpul de control al lui Adrian Năstase și apoi a avut o evoluție politică spectaculoasă în prezent ocupând funcția de Vicepreşedinte al Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Dar cum a evoluat cariera Alinei până să ajungă mare sef peste românii de pretutindeni?

După căsătoria cu interlopul Coco Păun se pare că aceasta s-a implicat activ în afacerile soțului drept dovadă fiind probele aflate la dosarul penal nr. 128999/2001, al Judecatoriei Tirgu-Jiu. Conform acestor probe (înregistrări ale Serviciului Roman de Informații) Alina l-a rugat pe fratele Claudiu Preoteasa sa faca rost de acte medicale care sa ateste ca sotul ei, Coco Paun, nu poate suporta regimul de detentie. Astfel, Claudiu Preoteasa, fost membru in Consiliul National de Conducere al Tineretului Social Democrat, trebuia sa se ocupe de plasarea a 2.000 de dolari pentru obtinerea respectivelor certificate. Mai pe scurt, Alina a vrut să-și scoată soțul de la pârnaie pentru că interlopul era bolnăvior. Dacă are cineva curoiozitatea să verifice toate probele de la acest dosar și din altele în care Coco Păun a fost implicat, s-ar putea afla informații de-a dreptul stupefiante despre activitatea Alinei din acea perioadă. Termenul de matroană ar parea elegant….

După despărțirea de Coco Păun, Alina Hagima a fost adusă prin anii 2005 în București de tatăl și fratele ei care au hotărât să facă din ea un om de stat. Astfel în scurt timp din soție ascultătoare de interlop gorjean ajunge șef peste biroul juridic al Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului la București de unde pleacă o perioadă în mediul privat ca să apară apoi brusc numită viceconsul la Lion de Ministerul de Externe. Desigur, pentru acest post au recomandat-o VOCEA și TALENTUL. După numai câteva luni petrecute la Lion doamna Alina, devenită Hagima, soție iubitoare a noului soț care lucrează la Ministerul Justiției se plânge că nu mai suportă munca asiduă și solicită o funcție călduță în țară, în cadrul centralei MAE. Inițial și-ar fi dorit postul de director resurse umane al MAE dar a fost refuzată politicos și trimisă să se ocupe de românii de pretutindeni din postura de director general al celei mai importante instituții destinate sprijinirii acestora.

Din momentul numirii în funcție Alina Hagima a reușit să distrugă practic acest department și să-l transforme într-o instituție de fufe și pile care, ne spun sursele noastre din interior, o dată pe săptămână, timp de câteva ore, împânzesc instituția cu lenjerie de la Victoria Secret’s adusă special pentru a fi pe placul directoarei generale.

Desigur Hagima și-a asigurat spatele și a plantat câteva fufe și în jurul conducerii PSD pentru a putea afla pe unde se mai plimbă banii și interesele partidului. Astfel secretara Cristina Neamțu care activează în sediul PSD din Kiseleff este plătită pe statul de plată al Departamentului (banii contribuabilului român) pentru a le căra actele lui Ponta și Dragnea și a asigura interesele Alinei Hagima la vârful PSD. Pentru a fi sigură de succes a dublat-o pe Cristina Neamțu cu Alexandra Vaida care are rol de consilier a lui Liviu Dragnea.

Modul în care Hagima a reușit să distrugă practic campania PSD prin punctajele transmise lui Ponta via Stanoevici, în care explica că Diaspora nu contează și românii din afara granițelor țării merită cel mult niște declarații la mișto, ne face să credem că PSD-ul, prin promovarea unor astfel de oameni, își merită soarta.

Dar faptul că plătim din bugetul statului aproape 2000 mii de euro pe lună pentru Alina Hagima și încă câteva zeci de mii de euro lunar pentru toate fufele și pilele de partid aduse de acesta în Departamentul Politici Pentru Românii de Pretutindeni este un lucru inadmisibil. Ca să nu mai vorbim de proiectele sifonate politic care au trimis sute de mii de euro către prietenii doamnei Alina Hagima.

Pe scurt, foarte pe scurt, acesta este povestea doamnei care a gestionat de fapt organizarea alegerilor din Diaspora. Director general în MAE, fata de baron local, fostă soție de interlop, soră de fin și coleg al lui Victor Ponta și actuală soție de funcționar public.

Cei interesați de mai multe detalii pot consulta dosarul dosarul penal nr. 128999/2001, al Judecatoriei Tirgu-Jiu dar și internetul care oferă mult mai multe informații despre această tânără speranță a diplomației românești. Căci da, doamna Alina Hagima își dorește postul secretar de stat în MAE. Pentru a fi sigură de success le-a tocmit pe cele două săgeți de la Kiseleff, Cristina Neamțu și Alexandra Vaida, să-i pună o vorbă bună la conducerea de partid. La cum ajuns până aici….nimic nu pare imposibil'', susţin cei de la Asociatia Dreptatea Romaneasca.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...