Modelul francez nu e pentru noi. Premierul Manuel Valls nu e un exemplu pentru Ponta

Modelul francez nu e pentru noi. Premierul Manuel Valls nu e un exemplu pentru Ponta

Ponta nu se gândeşte la demisie

Premierul Victor Ponta a declarat că nu-şi va da demisia aşa cum a făcut prim-ministrul francez, Manuel Valls, după două trimestre de stagnare economică. Asta deşi situaţia economică a României este la fel de proastă ca a Franţei, iar recent ţara noastră a intrat în recesiune tehnică.

Întrebat dacă va demision precum Valls, Victor Ponta a spus : "Ca să fac mâine din nou Guvernul? Cred că în decembrie va fi un alt Guvern condus de un alt premier, care va avea de îndeplinit obiectivele strategice de dezvoltare economică a României."

Guvernul francez, în frunte cu premierul Manuel Valls, şi-a prezentat demisia, după ce a devenit evident că actaulul Cabinet nu poate îndeplini ţinta de deficit bugetar. Preşedintele Hollande a acceptat demisia prim-ministrului, pe care l-a însărcinat cu formarea noii echipe, a cărei componenţă va fi anunţată mâine.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…