Panouri electorale cu Victor Ponta alături de sigla PSD-UNPR-PC, amplasate la Ploieşti deşi campania electorală începe pe 26 aprilie - FOTO

Panouri electorale cu Victor Ponta alături de sigla PSD-UNPR-PC, amplasate la Ploieşti deşi campania electorală începe pe 26 aprilie - FOTO

Panouri electorale cu fotografia premierului Victor Ponta alături de sigla PSD-UNPR-PC şi cu îndemnuri la vot au apărut, în ultimele două zile, în mai multe cartiere din Ploieşti, în condiţiile în care campania electorală pentru alegerile europarlamentare începe în 26 aprilie.

Panouri electorale cu Victor Ponta alături de sigla PSD-UNPR-PC, amplasate la Ploieşti deşi campania electorală începe pe 26 aprilie

De la începutul acestei săptămâni, în mai multe cartiere din municipiul Ploieşti au fost amplasate panouri electorale de mari dimensiuni, cu mesaje prin care populaţia este îndemnată să voteze alianţa electorală PSD-UNPR-PC.

Astfel, pe cele mai circulate artere rutiere din oraş au fost montate panouri cu fotografia premierului Victor Ponta alături de sloganurile "Trimitem la Bruxelles oameni mândri că sunt români" şi "România puternică în Europa", precum şi cu sigla alianţei electorale PSD-UNPR-PC cu îndemnul "votează".

De asemenea, au fost amplasate panouri electorale cu sigla alianţei PSD-UNPR-PC pe fond alb, cu îndemnul "votează" şi cu sloganul "România puternică în Europa".

Reprezentanţii conducerii PSD Prahova nu au putut fi contactaţi pentru a spune câte astfel de panouri au fost amplasate în Ploieşti şi cine a luat decizia de a le monta înainte de începerea oficială a campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

Prezent miercuri la Ploieşti, unde a participat la o conferinţă de presă, europarlamentarul Cristian Preda , candidat pentru un nou mandat în Parlamentul European din partea Partidului Mişcarea Populară, a acuzat faptul că în afara Ploieştiului şi PNŢCD a amplasat panouri publicitare. În acest context, Preda a solicitat amendarea formaţiunilor politice despre care a afirmat că "au furat startul".

"Aştept să văd ce măsuri vor fi luate împotriva celor care au început campania mai devreme", a afirmat Cristian Preda.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!