ŞOC/Băsescu îi spune PA Elenei Udrea!

ŞOC/Băsescu îi spune PA Elenei Udrea!

Traian Băsescu i-a spus PA Elenei Udrea! După ce, în mod strategic, a ţinut să iasă public chiar la câteva ore după reţinerea fostei sale pupile, Băsescu a pus punctul pe i. Simbolic, chiar de la sediul PMP unde Udrea spusese că i-a amenajat un birou. La ieşire, Traian Băsescu a părut inişial că nu mai termină cu laudele la adresa arestatei. Cu toate acestea, la final, mesajul său a fost foarte clar. Dacă o instanţă va hotărâ că este vinovată, sprijinul lui se opreşte.

"Justiţia este corectă şi eu nu voi discuta justiţie pe care am susţinut-o în independeţa ei. Convingerea mea e că în instanţă va fi capabilă să-şi dovedească nevinovăţia. Cred în omul ăsta indiferent cât de supăraţi sunt toţi pe mine că nu o abandonez. Nu pot să abandonez un om care mi-a fost loial. A fost partenerul meu, singurul rămas din foştii lideri ai PDL. Se va bate să-şi dovedească nevinovăţia. Singurul moment in care as putea să-mi schimb poziţia este dacă judecătorii vor decide că e vinovată'', a declarat Traian Băsescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...