Voiculescu, din puşcărie, conduce România: Slugile Ponta şi Tăriceanu merg mai departe cu suspendarea

Voiculescu, din puşcărie, conduce România: Slugile Ponta şi Tăriceanu merg mai departe cu suspendarea

Iată postarea integrală de pe blogul lui Radu Tudor din data de 17 august:

"Basescu, la fel ca si Ceausescu pe ultima lui suta. este sustinut doar de sistem. De sefii institutiilor de forta, care stiu una si buna : sa tinem strins cu tatucul, nu conteaza daca mai are sau nu sprijin popular.

Vom avea insa un nou presedinte pe 16 noiembrie seara. Ce se va intampla pina pe 21 Decembrie seara, cind pleaca actualul chirias?

Ce vor face serviciile secrete? Dar DNA? Dar alte institutii de forta influente? Il vor lasa din brate pe Basescu inaintea expirarii mandatului sau si se vor reorienta spre noua figura centrala? Sau va fi un razboi timp de o luna si cinci zile?

Cei de la PSD-UNPR-PC-UDMR sunt prea blegi si prea coabitanti sa-l suspende pe Basescu (asa cum s-au gandit si au discutat ei mai demult) in 20 Noiembrie pentru ca se comporta ca un membru de partid – PMP".

Noi am scris, sub titlul Un dobitoc/Radu Tudor dezvăluie din greşeală ce-i promisese Ponta lui Voiculescu că pe R.T. l-a luat gura pe dinainte. Dealtfel, ca în multe alte cazuri, am fost singurii care atunci am spus că este un plan mai vechi, discutat înainte de arestarea lui Voiculescu prin care Băsescu să fie umilit. Cu Ponta la butoane.

Asta era valabil atunci. Însă, în actualul context, cu un conflict deschis aproape de graniţă, jocul de-a suspendarea, în care căzătura umană Tăriceanu este doar instrumentul lui Ponta, el neavând nici o fărâmă de putere în Parlament, devine o lovitură de stat. Să nu ziceţi că NOI nu am spus.

Dar despre aceste lucruri, în România de azi, când imbecilizare se produce în direct, la televizor, nimeni nu mai discută responsabil. Îşi mai aduce cineva azi aminte cum a ajuns Tăriceanu preşedinte al Senatului? Mai rememorează cineva imaginile cu acest decrepit corupt şi manipulat de foşti generali de securitate, urcând scările umilinţei către biroul lui Victor Ponta de la Palatului Victoria? Prin manipulare ordinară acest nimeni este azi purtătorul de pumnal. Iar în spatele lui stă rânjind sistemul pe care zice Băsescu că l-a învins...

Să nu mai vorbim despre rolul orgoliului lui Adrian Năstase în tot acest pachet de muşchi menit să dea, vorba baronului de la Olt, Paul Stănescu, lupta pe viaţă şi pe libertate. Nu uitaţi aceste cuvinte. Ele sunt pe buzele tuturor PESEDIŞTILOR CARE AŞTEAPTĂ DIMINEAŢA LA 6 PROCURORII DNA.

Iată calendarul suspendării

Luni, de la ora 12.00, Tăriceanu are o întâlnire cu liderii grupurilor parlamentarede la Senat, principalul subiect fiind negocierea ponderii în Biroul permanent şi în comisii, prilej cu care va prezenta şi cererea de suspendare.

El a menţionat că cererea de suspendare trebuie să aibă minimum o treime din semnăturile deputaţilor şi senatorilor, urmând a fi înaintată Curţii Constituţionale, pentru obţinerea avizului consultativ.

”După acest aviz, cererea va fi supusă votului Parlamentului şi va intra în vigoare. Calendarul pe care doresc să îl fac public este 23 septembrie, votul Parlamentului în plenul reunit, pe baza cererii de suspendare, urmat de referendum, pe 2 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidenţiale”, a anunţat Tăriceanu.

El a mai spus că nu va solicita, după eventuala demitere a lui Traian Băsescu, funcţia de preşedinte interimar, care ar urma să fie exercitată de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Citeşte aici documentul 

  http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2014-09-8-18061897-0-cererea-oficiala-lui-tariceanu-suspendare-presedintelui-basescu.pdf


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...