Halep - Șarapova, finala de la Roland Garros, meciul favorit al fanilor la turneele Grand Slam

Halep - Șarapova, finala de la Roland Garros, meciul favorit al fanilor la turneele Grand Slam

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, s-a aflat printre preferatele iubitorilor tenisului, la Premiile WTA Fan Favorite, care au adunat peste 70.000 de voturi, timp de o săptămână și jumătate, pe site-ul WTA.

Astfel, finala de la Roland Garros, pierdută de Simona Halep în fața rusoaicei Maria Șarapova a fost meciul favorit al fanilor la un turneu de Mare Șlem în 2014. Șarapova s-a impus cu 6-4, 6-7 (5), 6-4.

Halep a fost printre protagoniste și la secțiunea ''Fan Favorite Video'', care a avut în prima plan finala Turneului Campioanelor de la Singapore, pierdută de româncă în fața liderului mondial Serena Williams (3-6, 0-6).

Simona a făcut parte și din grupul de șase jucătoare de la Singapore care a câștigat Fan Favorite Twitter Mirror Photo.

Favorita fanilor a fost desemnată poloneza Agnieszka Radwanska, perechea favorită a fost alcătuită din italiencele Sara Errani/Roberta Vinci, turneul favorit a fost ales Turneul Campioanelor, meciul anului a fost votat cel dintre Serena Williams și Caroline Wozniacki, din semifinalele Turneului Campioanelor, cea mai frumoasă rochie a fost purtată de Venus Williams, Maria Șarapova a ieșit câștigătoare la secțiunea Fan Favorite Facebook și Fan Favorite Tweet, daneza Caroline Wozniacki s-a impus la Fan Favorite Twitter și la Fan Favorite Selfie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...