CM Rugby: ​Presa internațională, despre victoria României: "Revenirea epică a stejarilor a uluit Canada"

CM Rugby: ​Presa internațională, despre victoria României: "Revenirea epică a stejarilor a uluit Canada"

​Romania a obtinut prima victorie la Cupa Mondiala de Rugby, tricolorii invingand Canada cu 17-15, dupa ce au revenit de la 0-15 (n.r. cea mai mare revenire din istoria competitiei). Presa internationala a alocat spatii largi victoriei elevilor lui Lynn Howells. "Revenirea epica a stejarilor a uluit Canada", a titrat Fox Sports.

BBC: "Romania a inscris 17 puncte in ultimele 28 de minute impotriva Canadei si a reusit cea mai mare revenirea din istoria Cupei Mondiale de rugby".

The Telegraph: "Romanii sunt regii revenirilor si merita toate laudele din lume! "Stejarii" au ajuns la patru victorii consecutive in fata Canadei si urmeaza un duel epic cu Italia pentru locul 3. Ce meci!"

The Independent: "Romania a avut o repriza secunda remarcabila si a castigat primul meci la aceasta editie a Cupei Mondiale. Canada a ramas fara replica pe final. Jucatorii Romaniei s-au prabusit pe teren si au sarbatorit o victorie superba".

Fox Sports: "Revenirea epica a Romaniei a uluit Canada. Victoria dramatica a fost adusa dupa o transformare reusita de Florin Vlaicu pe final. Romania a reusit astfel cea mai mare revenire din istoria CM de rugby: de la 0-15, la 17-15".

Sky Sports: "Canada parea ca va obtine o victorie lejera, cand conducea cu 15-0. Dar Romania a avut parte de o revenire incredibila, gratie capitanului Mihai Macovei. Florin Vlaicu a adus victoria, cu 3 minute inainte de final si a incununat o repriza secunda remarcabila a Romaniei".

Toronto Star: "Romania a avut o parte secunda plina de inspiratie si a anulat handicapul de 15 puncte. Victoria dramatica a venit dupa ultima lovitura a lui Vlaicu, iar fanii romani sunt in delir", informeaza Digisport.

Vezi aici rezumatul partidei Romania vs Canada:


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa