Irina Begu, eliminată de Kvitova, după un meci cu două seturi diferite

Irina Begu, eliminată de Kvitova, după un meci cu două seturi diferite

 Irina Begu, 37 WTA, a fost eliminată de Petra Kvitova, cap de serie numărul 4, cu scorul de 7-5, 6-4. Românca a jucat pentru prima dată împotriva numărului 4 mondial.

Românca a ratat ocazia unui duel cu numărul 1 mondial. Kvitova o va întâlni, în semifinale, pe Serena Williams, cap de serie numărul 1.

Irina a avut parte de un meci diferit față de ceea ce a jucat ea în 2015 până acum. Cu toate că nu a fost un meci mai dificil decât cel cu Barbora Strycova, pe care a învins-o în 3 seturi, Kvitova a avut o viteză în plus, pe care a folosit-o în setul al doilea. Meciul a fost unul cu două seturi diferite. În primul, cele două au mers umăr la umăr până la final, în timp ce în a doua parte a meciului, Kvitova a dominat radical încă de la început, cu unele excepții când românca a reușit lovituri incredibile.

Irina Begu nu a lăsat impresia că a arătat tot ce poate în acest meci, astfel că este loc pentru îmbunătățiri în jocul româncei. În schimb Irina a arătat că are potențialul de a urca cel puțin în top 20, reușind unele lovituri pe care numai jucătoare de nivelul Simonei Halep le mai au în repertoriu. Meciul cu Kvitova a durat puțin peste o oră și jumătate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Foarte interesante amănunte...

5 Noua Eră. Primul pas, de acomodare, a fost făcut...