Sabine Lisicki și Jelena Jankovic, în a doua semifinală a turneului de la Indian Wells (WTA)

Sabine Lisicki și Jelena Jankovic, în a doua semifinală a turneului de la Indian Wells (WTA)

Germanca Sabine Lisicki o va întâlni pe sârboaica Jelena Jankovic în a doua semifinală a turneului feminin de tenis de la Indian Wells (WTA), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, în timp ce în celălalt meci din penultimul act Simona Halep o va înfrunta pe principala favorită, Serena Williams.

Lisicki (cap de serie nr. 24) a învins-o, joi, în sferturi, pe italianca Flavia Pennetta (cap de serie nr. 15), deținătoarea titlului la turneul californian, după un meci care a durat două ore și 40 de minute, cu 6-4, 6-7 (3/7), 7-6 (7/4), Lisicki salvând și trei mingi de meci.

Înainte de Indian Wells, Lisicki (30 WTA), finalistă la Wimbledon în 2013, fusese eliminată din primul tur la cinci din cele șase turnee disputate în 2015.

Jankovic (cap de serie nr. 18), aflată pe locul 21 în ierarhia mondială, a obținut calificarea în semifinale după ce ucraineanca Lesia Țurenko a abandonat la scorul de 6-1, 4-1, din cauza unei accidentări la glezna dreaptă. Țurenko, venită din calificări, trecuse în optimi de Eugenie Bouchard (Canada).

Jelena Jankovic, fost număr unu mondial, a câștigat turneul de la Indian Wells în 2010.

Prima semifinală a turneului, dintre Simona Halep (3 WTA) și americanca Serena Williams, este programată vineri, de la ora locală 20,00 (sâmbătă, 05,00, la București).  AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...