Șahtior Donețk, învinsă cu 4-0 de Real Madrid, în prima etapă a Ligii Campionilor

Șahtior Donețk, învinsă cu 4-0 de Real Madrid, în prima etapă a Ligii Campionilor

Șahtior Donețk, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a fost surclasată cu scorul de 4-0 de Real Madrid, marți seara, pe ''Santiago Bernabeu'', în prima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor la fotbal.

Real a deschis scorul prin Karim Benzema (30), după o gafă de proporții a portarului Andrei Piatov. Madrilenii s-au desprins dintr-un penalty făcut cadou de arbitrul croat Ivan Bebek, care a considerat că internaționalul croat Darijo Srna a comis henț în propriul careu, deși mingea șutată de Cristiano Ronaldo l-a lovit în spate pe fundașul lui Șahtior. Ronaldo a reușit un hat-trick în acest meci, primele două goluri fiind înscrise din penalty (55, 63, 81).

Vicecampioana Juventus s-a impus, puțin așteptat după debutul slab de sezon, cu 2-1 pe terenul lui Manchester City, după ce ''cetățenii'' au deschis scorul.

Și cealaltă echipă din Manchester, United, a pierdut, la Eindhoven, 1-2 cu PSV, deși ''diavolii roșii'' au deschis scorul prin Depay, fostul jucător al gazdelor.

Sevilla s-a impus la scor de forfait, 3-0, în fața echipei germane Borussia Moenchengladbach, la capătul unui meci în care formația andaluză a beneficiat de trei penalty-uri, două transformate (Gameiro, Banega), unul ratat (Gameiro). Konoplianka a închis tabela. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...