Tenis: Marius Copil, în turul al doilea al calificărilor la Zagreb (ATP)

Tenis: Marius Copil, în turul al doilea al calificărilor la Zagreb (ATP)

Tenismanul român Marius Copil l-a învins pe germanul Daniel Brands, cu 7-6 (4), 3-6, 7-6 (3), sâmbătă, în runda inaugurală a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului ATP de la Zagreb (Croația), dotat cu premii totale de 439.405 euro.

Copil (24 ani, 194 ATP) s-a impus după două ore și cinci minute în fața lui Brands (27 ani, 415 ATP) și și-a asigurat doar 350 de euro. Ambii jucători s-au bazat pe serviciu, Copil reușind 20 de ași, iar Brands 21, românul fiind condus cu 3-1 în tiebreak-ul setului decisiv, după care a avut o revenire remarcabilă, cu șase puncte consecutive.

În turul al doilea al calificărilor, Copil îl va înfrunta pe uzbekul Farruh Dustov, al doilea favorit al fazei preliminare, care a dispus de croatul Nikola Mektic cu 1-6, 7-6 (5), 6-1. Copil și Dustov s-au înfruntat o singură dată până acum, în 2010, în calificările turneului challenger de la Lugano, uzbekul învingând cu 6-7 (2), 6-3, 6-4. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...