Tenis: Mergea și Bopanna s-au calificat în sferturile probei masculine de dublu la US Open

Tenis: Mergea și Bopanna s-au calificat în sferturile probei masculine de dublu la US Open

Perechea româno-indiană Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, după ce au trecut cu 6-7 (4), 6-4, 6-3 de cuplul Daniel Nestor (Canada)/Edouard Roger-Vasselin (Franța), cap de serie numărul nouă, la arenele Flushing Meadows din New York.

Mergea și Bopanna, favoriții numărul șase, s-au impus după două ore și patru minute de joc, în care au reușit 10 ași (adversarii 3), 49 de lovituri direct câștigătoare (față de 29), dar și 19 erori neforțate (12 pentru adversari).

În sferturi, Mergea și Bopanna vor înfrunta cuplul Dominic Inglot (Marea Britanie)/Robert Lindstedt (Suedia), victorios cu 6-4, 6-3 în disputa cu Tommy Haas (Germania) și Radek Stepanek (Cehia). Mergea și Inglot au fost parteneri anul trecut, ajungând până în semifinalele probei de dublu la Roland Garros.

Prin victoria de luni seara, Mergea și Bopanna și-au asigurat un cec de 67.675 dolari și 3670 de puncte ATP. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...