Un internaţional român, exclus din lotul Petrolului: „A sărit la bătaie”

Un internaţional român, exclus din lotul Petrolului: „A sărit la bătaie”

Informaţia a fost confirmată de către patronul clubului prahovean, Dan Capră, care a explicat că internaţionalul de 31 de ani nu e la primul incident.

„După meci, Mario a mers în vestiar şi le-a reproşat lipsa de atitudine, lipsa de implicare. Mutu, Teixieira, Albin şi ceilalţi erau cu capetele plecate, supăraţi, iar Hoban a sărit la bătaie la Mario. Nu se pot tolera astfel de lucruri. Până marţi, când revin în ţară, Hoban este exclus din lot. El a avut o ieşire deplasată şi faţă de Lucescu, anul trecut, la meciul de la Timişoara. Am trecut cu vederea, să menţinem o unitate de grup. Dar nu se poate să-i tolerăm la nesfârşit lui Hoban astfel de manifestări“, a declarat Capră, pentru Jurnalul Prahovean.

Ovidiu Hoban (31 de ani) evoluează la Petrolul din 2012 (56 de meciuri şi 3 goluri) şi are şase meciuri în naţionala României.

De serviciile mijlocaşului defensiv care evoluează şi ca fundaş central se interesează CS U Craiova.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...