VIDEO. Spot interactiv cu SUPERSTARURI ca Messi,van Persie, Sergio Ramos celebrând ritmul fotbalului

VIDEO. Spot interactiv cu SUPERSTARURI ca Messi,van Persie, Sergio Ramos celebrând ritmul fotbalului

VIDEO. Supervideoclip interactiv cu Messi lansat înaintea CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL

Pepsi lansează campania globală de fotbal, care îi are ca protagoniști pe șase dintre cei mai mari jucători de fotbal ai lumii: Robin van Persie, David Luiz, Sergio Ramos, Sergio Agüero, Jack Wilshere și câștigătorul a patru titluri “Fifa World Player of the Year”, Leo Messi. Muzica spotului este semnată de talentata artistă și producătoare Janelle Monáe. Janelle reinterpretează, în exclusivitate clasicul hit „Heroes”, al lui David Bowie. Piesa este disponibila in Itunes și în Google Play .

Pepsi celebrează pasiunea și energia fanilor fotbalului. Melodia din spot este un imn care cucerește și care ne unește pe toți, în careu și în afara lui, într-o sărbătoare a momentului.”, spune Leo Messi, căpitanul naționalei de fotbal a Argentinei.

Spotul online interactiv are o poveste care se desfășoară pe străzile din Rio de Janeiro și ne este spusă din perspectiva lui Stony, un tânăr care ne arată că orice zi se poate transforma într-una extraordinară atunci când trăiești sub îndemnul „Live for Now”. Stony îi duce pe fani într-o călătorie plină de ritm și culoare, care unește fotbalul, muzica și arta urbana.

Privitorii pot avea o experiență captivantă pe strazile din Rio de Janeiro, urmărind videoclipul interactiv. Vor descoperi momente originale, inedite, care schimbă cursul poveștii și le personalizează experiența braziliană : o demonstrație spontană de Samba, trucuri impresionante de la cei mai talentați fotbaliști ai momentului, beat-uri urbane, o variantă extinsă a piesei “Heroes”, scene din culisele filmărilor de la Rio şi alte surprize cu fotbaliştii lor preferaţi.

Lansarea spotului online interactiv face parte din platforma Pepsi Football 2014, alături de proiectul “The Art of Football”. Colecția conține fotografii alb-negru cu Leo Messi, Robin van Persie, Jack Wilshere, David Luiz, Sergio Agüero și Sergio Ramos, reinterpretate în stil propriu de fiecare artist urban în parte. Imaginile pot fi văzute pe pagina de Facebook Pepsi .

Spotul Pepsi interactiv poate fi vizionat AICI sau click pe imaginea de mai jos

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…