Are 14 copii și trăiește din ajutor social

Are 14 copii și trăiește din ajutor social

Joanne Watson, 40 de ani, este parintele a 14 copii cu varste cuprinse intre 22 si 3 ani, care isi duce existenta cu ajutorul banilor pe care ii primeste de la stat.

Dupa ce a fost intens mediatizata si luata pentru copiii blonzi si frumosi ai familiei, Joanne a devenit una dintre cele mai detestate femei din Marea Britanie dupa ce s-a aflat ca fostul ei sot a infaptuit anumite ilegalitati.

Povestea femeii a inceput in urma cu patru ani, cand John Watson a suferit un accident de lucru si a fost nevoit sa renunte la slujba lui. Presiunea de a sustine financiar 14 copii l-a determinat pe barbat sa recurga la masuri extreme, el primind bani din partea statului si avand alte castiguri suplimentare.

John a fost prins si a fost trimis in inchisoare, iar casatoria lui cu mama celor 14 copii s-a incheiat cu un divort dureros.

Citeste continuarea pe Depici

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...