Iohannis a semnat decretul de numire a lui Cristian Lazăr adjunct al Secției de urmărire penală a PÎCCJ

Iohannis a semnat decretul de numire a lui Cristian Lazăr adjunct al Secției de urmărire penală a PÎCCJ

Președintele Klaus Iohannis a semnat marți decretul de numire a lui Cristian Lazăr în funcția de procuror șef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, pe o perioadă de trei ani, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale. Pe 29 octombrie, ministrul Justiției de atunci, Robert Cazanciuc, l-a propus pe Cristian Lazăr în vederea numirii în funcția de procuror șef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul PÎCCJ.

Potrivit Ministerului Justiției, la formularea propunerii s-a avut în vedere faptul că procurorul Cristian Lazăr ocupa, din 17 iunie 2013, cu delegație, funcția de procuror șef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică, având o bogată experiență profesională și managerială.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...