Protest al transportatorilor în Piața Victoriei; restricții de trafic până la ora 17,00

Protest al transportatorilor în Piața Victoriei; restricții de trafic până la ora 17,00

Brigada Rutieră anunță o serie de restricționări ale traficului pentru joi, până la ora 17,00, în vederea manifestației transportatorilor care va fi organizată în Piața Victoriei. Astfel, se va restricționa traficul rutier pe Șos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piața Victoriei, respectiv Șos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf, până la Piața Presei Libere (Zona Centrală — Mediană, gradual, în funcție de sosirea participanților), permițându-se, permanent, circulația pe ambele sensuri ale Str. Arh. Ion Mincu, precum și pe strada Paris.

La nevoie, se va restricționa traficul și pe breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piața Victoriei.

Circulația în Piața Victoriei este resistematizată, prin asigurarea traficului rutier, pe două benzi de circulație pe sens, între Bd. Aviatorilor și Calea Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu, asigurându-se circulația pe Calea Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzești și Bd. Lascăr Catargiu.

Restricțiile rutiere vor fi în vigoare până la ora 17,00, cel târziu.

Ca rută alternativă se poate folosi: Bd. Aviatorilor — Bd. Beijing — Str. Nicolae Caramfil — Bd. Aerogării — DN1. O altă variantă poate fi: Bd. Ion Mihalache — Bd. Mareșal Averescu — Bd. Mărăști — Piața Montreal — DN1.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, în această perioadă, să respecte semnalele agenților de poliție și să utilizeze rutele ocolitoare.

Pietonii au obligația să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate și semnalizate sau la culoarea verde a semaforului, după o temeinică asigurare, și să nu staționeze pe partea carosabilă.

Măsurile au fost dispuse în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București.

Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România, Federația Operatorilor Români de Transport, Asociația Patronală a Transportatorilor Europa 2022, Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale, Asociația Națională a Transportatorilor și Taximetriștilor Independenți și Asociația Operatorilor de Transport Rutier A.P.U.L.U.M au primit aviz de la Primăria Capitalei pentru organizarea, joi, a unui protest de amploare în zona Piața Victoriei, cu condiția ca numărul autovehiculelor participante să nu depășească 7.000.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…

5 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…