Alte fotografii nud ale unor vedete din showbiz, publicate pe internet

Alte fotografii nud ale unor vedete din showbiz, precum Kim Kardashian şi Venessa Hudgens, au început să circule sâmbătă pe reţelele de socializare, la doar câteva săptămâni după un prim scandal declanşat de publicarea pe internet a unor imagini intime cu mai multe celebrităţi americane.

Imagini nud cu actriţa Vanessa Hudgens şi cu jucătoarea de fotbal Hope Solo au fost difuzate pentru o scurtă perioadă de timp pe site-urile de partajare de imagini 4chan şi Reddit, înainte de a fi suprimate, raportează TMZ, citat de AFP.

Portalul BuzzFeed a anunţat că înregistrări video personale şi fotografii ale actriţelor Mary-Kate Olsen, Hayden Panettiere şi Leelee Sobieski au fost publicate la rândul lor online.

Un număr mare de fotografii intime ale unor vedete din showbiz au fost difuzate pe scară largă pe internet în urma piratării conturilor personale iCloud, serviciul de stocare online a conţinuturilor furnizat de Apple.

Actriţa Jennifer Lawrence, modelul Kate Upton şi cântăreaţa Avril Lavigne se află printre "victimele" acelui prim furt de date online.

Gigantul american Apple a negat orice defecţiune a sistemului său de securitate, afirmând că piraţii cibernetici au reuşit să răspundă corect la întrebările de securitate, şi chiar să ghicească în mod direct parolele conturilor, graţie unor operaţiuni de "phishing".

 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 No comment: Ce scrie Rizea despre „Dănuța Budeanu” și „site-ul cuplului Firea / Pandele”

2 Groparii României. Oamenii din umbră / Unde credeți că greșește omul ăsta?

3 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

4 Cine este Dorinel Umbrărescu, cel mai puternic constructor român. A câștigat într-o lună contracte de 2 miliar…

5 VIDEO Ceaușeasca și Bobu, varianta 2020. Oameni buni, acesta este PSD!