RĂZBOIUL din PSD Prahova-FAZA pe Coldea. AMENINȚĂRI, INTERLOPI, SERVICII SECRETE

RĂZBOIUL din PSD Prahova-FAZA pe Coldea. AMENINȚĂRI, INTERLOPI, SERVICII SECRETE

Senatorul de Prahova, fost ofițer SRI, Daniel Savu, continuă războiul deschis cu gruparea Cosma și cu plaifuriciul trimis de Dragnea să facă ordine la Ploiești, Codrin Ștefănescu. Pentru cine a uitat, la ședința la care a fost ales președinte Dragnea, Savu a spus că unii, recte țărănușul de la Teleorman, au primit firman de candidatură în urma unei vizite în Pădurea Băneasa. Iar țărănușul a reacționat chiar a doua zi trimițându-l pe cretinoidul de Codrin Ștefănescu la Ploiești. Să coordoneze activitatea organizației. Ștefănescu postând fotografii cu el și cu fata lui Mircea Cosma în mașină. Acum Savu spune că i-a cerut lui Coldea, șeful operativ al SRI, protecție pentru doi parlamentari de Prahova!

Daniel Savu a oferit vineri noi detalii referitoare la atmosfera din PSD Prahova, precum şi despre relaţiile sale cu noua conducere a partidului, vizându-i direct pe Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu. Printr-o postare pe blog, www.danielsavu.ro, senatorul anunţă lucruri cu adevărat incredibile: PSD Prahova este subordonat unei grupări interlope, el, familia şi colaboratori apropiaţi ameninţaţi de infractori şi supuşi unei stări de maximă tensiune etc.

TEXTUL Scrisorii către Liviu Dragnea
 
De asemenea, în aceeaşi postare, Savu publică şi textul unei scrisori pe care i-a trimis-o lui Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PSD, document prin care îi solicita acestuia  confirmarea scrisă că “senatorul Daniel Savu este preşedintele interimar al PSD Prahova până la organizarea Conferinţei Judeţene de alegeri”. Senatorul Savu îşi motivează această solicitare prin faptul că “Mircea Cosma a creat o diversiune prin anunţul că renunţă la suspendarea din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene” şi că prin acest anunţ “a creat o stare de derută printre membrii BPJ”. De asemenea, Savu îl avertiza pe Dragnea asupra “relaţiei foarte apropiate” dintre Andreea Cosma şi Codrin Ştefănescu – persoana desemnată “de centru” să arbitreze conflictul din PSD Prahova, lăsând să se înţeleagă faptul că are dubii asupra imparţialităţii acestuia.
Trecând peste aceste chestiuni care, până la un punct, ţin de bucătăira internă a PSD Prahova, în textul senatorului există câteva afirmaţii care, mai ales prin prisma funcţiei celui care le face, ar trebui să fie tratate cu maximă atenţie atât de instituţiile statului, cât şi de cetăţenii responsabili. Iată câteva dintre afirmaţiile cele mai grave făcute de către senatorul Savu:
- ca urmare a “ameninţărilor” şi „şantajului” făcute de deputatul Vlad Cosma, a cerut protecţia SRI, “personal generalului Florian Coldea”, pentru trei demnitari ai PSD Prahova, “colaboratori apropiaţi” ai săi. Este vorba despre: senatorul Augustin Mitu, deputatul Ion Eparu şi secretarul general al organizaţiei, Rareş Enescu;
- temându-se pentru siguranţa sa şi a familiei, a repartizat „câte un dosar  cu probe, pe care îl completăm periodic, astfel încât în orice moment să existe mai multe dosare identice, la mai multe persoane” fiecărui prieten care s-a oferit să-l ajute “în lupta cu Mafia”.






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...