Victor, gura bate curu’. La brutărie

Victor, gura bate curu’. La brutărie

De ziua tineretului, pe 2 mai a.c., exact la începutul campaniei pentru europarlamentare, Victor Ponta tuna la o adunare a TSD: “În decembrie noi vom fi la Preşedinţie şi Băsescu la… brutărie”. Pînă să termine Ponta pauză retorică și să rostească “brutărie”, macacii TSD prezenți la adunare au urlat, veseli, “pușcărie”.

 Șapte luni mai tîrziu, de moș Nicolae, Ponta și-a luat puloverul tip Petre Roman și s-a prezentat la Antena 3. Plîngăcios și speriat, a spus că “nu mai ramanem pe logica din 2004, adica cine pierde alegerile merge la inchisoare. Nu mergem pe ideea, “cum castigi alegerile, ii faci adversarului dosar”.

Aha. Păi, Victorașe, pe 2 mai erai de cu totul altă părere și nu te deranja deloc “logica din 2004, adica cine pierde alegerile merge la inchisoare”. Acum șapte luni și patru zile, îți făceai campanie ție și PSD-ului exact cu atitudinea asta sovietică și, ce e mai grav, îți făceai campanie în pepinierea de cadre a PSD, la TSD. Iar macacii tineri social-democrați gîjîiau fericiți la ideea că, atunci cînd vei lua tu Cotroceniul, fostul președinte va merge la pîrnaie.

Eu înțeleg din iluminarea asta pe care ai suferit-o recent, Victorașe, că ești ușor defecat pe tine.

Prisăcariu.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...