Cupa Mondială/ Argentina a învins Bosnia-Herţegovina, scor 2-1

Cupa Mondială/ Argentina a învins Bosnia-Herţegovina, scor 2-1

Prima repriză a debutat cu un autogol al Bosniei în minutul '3, din partea lui Kolasinac, ceea ce a făcut-o ulterior pe Argentina să nu îşi mai forţeze jocul în primele 45 de minute. Chiar dacă astfel jocul s-a desfăşurat mai mult la centrul terenului, bosniacii au avut o ocazie importantă de a egala. Hajrovic a reuşit să primească o pasă foarte bună, reuşind să ajungă faţă în faţă cu portarul argentinian, fără să fie în ofsaid. Cu toate acestea, tabela a rămas neschimbată, prima repriză încheindu-se cu scorul de 0-1 pentru selecţionata Argentinei.

A doua repriză: După o primă repriză mai slabă a lui Messi, acesta îşi ia revanşa în minutul '65, atunci când marchează cel de-al doilea gol al Argentinei. Execuţia starului a fost una exemplară, mingea lovind bara stângă, apoi intrând în poarta bosniacilor. După această fază, atacurile devin din ce in ce mai dese din partea selectionatei conduse de Safet Susici, iar „minunea” se produce în minutul '85, atunci când Ibisevici reuşeşte să marcheze primul gol în poarta Argentinei. Final de partidă 2-1, pentru Argentina.

Golul marcat de Messi

Bosnia şi Herţegovina este singura ţară debutantă în cadrul Cupei Mondiale. În cele mai recente două amicaluri, Bosnia a pierdut în faţa Argentinei, fără să marcheze niciun gol în poarta ţării sud-americane.

 Echipele de start:

Argentina: Romero, Zabaleta, Rojo, Garay, Fernández, Campagnaro, Rodríguez, Di María, Messi, Agüero, Mascherano

Bosnia şi Herţegovina: Begovic, Mujdza, Kolasinac, Pjanic, Spahic, Bicakcic, Hajrovic, Besic, Dzeko, Misimovic, Lulic.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…