Cupa Mondială/ Argentina a învins Bosnia-Herţegovina, scor 2-1

Prima repriză a debutat cu un autogol al Bosniei în minutul '3, din partea lui Kolasinac, ceea ce a făcut-o ulterior pe Argentina să nu îşi mai forţeze jocul în primele 45 de minute. Chiar dacă astfel jocul s-a desfăşurat mai mult la centrul terenului, bosniacii au avut o ocazie importantă de a egala. Hajrovic a reuşit să primească o pasă foarte bună, reuşind să ajungă faţă în faţă cu portarul argentinian, fără să fie în ofsaid. Cu toate acestea, tabela a rămas neschimbată, prima repriză încheindu-se cu scorul de 0-1 pentru selecţionata Argentinei.

A doua repriză: După o primă repriză mai slabă a lui Messi, acesta îşi ia revanşa în minutul '65, atunci când marchează cel de-al doilea gol al Argentinei. Execuţia starului a fost una exemplară, mingea lovind bara stângă, apoi intrând în poarta bosniacilor. După această fază, atacurile devin din ce in ce mai dese din partea selectionatei conduse de Safet Susici, iar „minunea” se produce în minutul '85, atunci când Ibisevici reuşeşte să marcheze primul gol în poarta Argentinei. Final de partidă 2-1, pentru Argentina.

Golul marcat de Messi

Bosnia şi Herţegovina este singura ţară debutantă în cadrul Cupei Mondiale. În cele mai recente două amicaluri, Bosnia a pierdut în faţa Argentinei, fără să marcheze niciun gol în poarta ţării sud-americane.

 Echipele de start:

Argentina: Romero, Zabaleta, Rojo, Garay, Fernández, Campagnaro, Rodríguez, Di María, Messi, Agüero, Mascherano

Bosnia şi Herţegovina: Begovic, Mujdza, Kolasinac, Pjanic, Spahic, Bicakcic, Hajrovic, Besic, Dzeko, Misimovic, Lulic.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

4 Veste devastatoare pentru PSD: Între 25-30% din electoratul tradițional al partidului nu se va prezenta la vot…

5 Raport intern / Femeia vaccinată cu serul anti COVID Oxford-Astra Zeneca a făcut mielită transversă