Brașov: Cisternă cu kerosen răsturnată pe DN1, în localitatea Viștea de Jos

Brașov: Cisternă cu kerosen răsturnată pe DN1, în localitatea Viștea de Jos

Circulația pe DN1, la km 225+500, în zona localității brașovene Viștea de Jos, este oprită după ce o cisternă încărcată cu 20 de tone de kerosen s-a răsturnat, marți dimineața, într-un șanț. Se circulă deviat pe DJ 104 A, prin orașul Victoria, până cisterna va fi ridicată din șanțul în care s-a răsturnat.

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, s-au deplasat la fața locului iar bornele cisternei au fost deconectate pentru a înlătura producerea unui incendiu, a precizat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja. Nu au fost înregistrate victime.

"Șoferul cisternei, un prahovean în vârstă de 53 de ani, a parcat cisterna și a coborât. În momentul parcării nu a asigurat-o, fiind vorba de o parcare puțin în pantă, iar aceasta a luat-o la vale, a rulat circa 50 de metri, după care s-a răsturnat într-un șanț", a declarat, la rândul său, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisarul-șef Liviu Naghi.

Naghi a spus că nu s-au înregistrat victime și nici vreo explozie în momentul răsturnării cisternei. Poliția Rutieră din Făgăraș a deviat circulația pe DJ 104 A, iar zona a fost izolată pe o distanță de 300 de metri. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…