DNA a pus SECHESTRU pe AVEREA Elenei Udrea!

DNA a pus SECHESTRU pe AVEREA Elenei Udrea!

Elena Udrea a fost adusă vineri cu duba la DNA, din arestul Poliţiei Capitalei, unde este plasată ca măsură preventivă în Dosarul Galei Bute. Procurorii nu au solicitat aducerea acesteia pentru audieri, ci pentru a-i aduce la cunoştinţă un proces verbal de instituire a unui sechestru.

Potrivit avocatului Elenei Udrea, anchetatorii au impus sechestru asigurator pe o parte a averii clientei sale. "S-a pus sechestru pe buni în valoare de câteva milioane de lei. Este o sumă pe care au calculat-o procurorii ca prejudiciu în acest dosar. S-a pus sechestru pe o sumă de imobile şi pe nişte părţi sociale ale unor societăţi. Probabil că sechestrul se va institui în cazul mai multor persoane", a declarat avocatul Marius Striblea.

Potrivit unor surse judiciare, DNA pune sechestru şi pe averea fostului ministru al Economiei Ion Ariton, şi el anchetat în Dosarul Gala Bute.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...