Ce gândesc femeile despre un divorţ şi ruşinea pe care o implică unul

Ce gândesc femeile despre un divorţ şi ruşinea pe care o implică unul

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live.

Principalele teme abordate astăzi:

Ruşinea divorţului, stigmatul care nu dispare

Cu toate că în unele ţări numărul divorţurilor a întrecut numărul căsătoriilor, procedura devenind o realitate banală, sentimentul ruşinii şi al eşecului rămâne la fel de pregnant pentru cei care s-au separat de partenerii lor.

Demnitate în demenţă? Povestea sătucului în care pacienţii îşi trăiesc viaţa cum vor ei, fără restricţii

O mică aşezare din Olanda este, în întregime, locuită de oameni în vârstă care suferă de demenţă. Acest orăşel poate oferi răspunsuri despre cum se poate descurca societatea cu cei bătrâni care suferă de degenerări cerebrale. În orăşelul respectiv nu există ieri şi nu există mâine, dar rezidenţii au mult mai multă libertate decât li s-ar permite într-un azil.

Patru alimente de primăvară care ajută la eliminarea toxinelor din organism

Verdeţurile de primăvară furnizează organismului o cantitate mare de minerale, vitamine şi antioxidanţi, fiind, în acelaşi timp, sărace în calorii, motiv pentru care sunt o alegere recomandată dacă vrei să slăbeşti, însă acestea alimente contribuie în acelaşi timp la eliminarea toxinelor din organism.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Mutarea inteligentă a României prin care să obțină totul donând Patriot Ucrainei. Expert: „Ar fi ca un CASCO față de un RCA”

2 Așa o fi?

3 VIDEO Priviți ce face acest soldat ucrainean! / O nouă scenă de film american pe frontul din Ucraina

4 Fără precedent / Un fost oficial al serviciilor de informații militare americane spune că a demisionat din cauza războiului din Gaza

5 VIDEO Imagini greu de privit din Delta Dunării, unde bărci de mare viteză au intrat într-o colonie de pelicani