ZVON/Dragnea și Vâlcov participau doar la discuții unde comisionul sărea de 10 milioane de euro! Ce rol avea țiitoarea

ZVON/Dragnea și Vâlcov participau doar la discuții unde comisionul sărea de 10 milioane de euro! Ce rol avea țiitoarea

Dragnea și Vâlcov participau doar la discuții unde comisionul sărea de 10 milioane de euro! Ce rol avea țiitoarea. Cică la organele de anchetă ar fi ajuns mai multe denunțuri legate de acest subiect. Ar fi vorba, spun zvonurile, de negocieri cu firme de armament, pharma și bănci. Conform acestor zvonuri, Dragnea era decidentul, Vâlcov era „păianjenul” și țiitoarea „firul”.

Mai intâi, spun zvonurile, emisarii acestor firme îl abordau pe Vâlcov. Căruia îi prezentau oferta. Acesta făcea o evaluare și, dacă el considera de cuviință, transmitea către țiitoare, de fiecare dată numai și numai personal, un memo care ajungea la Dragnea. Dacă Dragnea era de acord, după ce cerea informații pe subiect, țiitoarea îi dădea ok-ul lui Vâlcov să stabilească o întâlnire a respectivilor cu Dragnea. Așa se ajunsese ca poziții-cheie din anumite ministere să fie ocupate doar de către oamenii de casă ai lui Vâlcov. Pentru ca informațiile cerute de la aceștia să fie sigure și să nu mai stârnească suspiciuni în sistem.

Una dintre numirile care a făcut valuri a fost numirea unui semi-boschetar, omul lui Vâlcov, la șefia Vămii. Cică Teodorovici, spun zvonurile, ar fi făcut atunci un scandal uriaș și l-ar fi întrebat pe Vâlcov, cu spume la gură „cât s-a dat”! O fi vreo întâmplare că acum Teodorovici taman a anunțat că aceleași Vămi vor trece în directa sa subordine?

Acum cât s-o fi dat?




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…