Rusia: O rachetă de croazieră a căzut peste un imobil în nordul țării

Rusia: O rachetă de croazieră a căzut peste un imobil în nordul țării

O rachetă de croazieră rusească, lansată în cursul unui exercițiu militar, a căzut marți peste un imobil de locuit într-un mic oraș din regiunea Arhanghelsk, în nord-estul Rusiei, a anunțat Ministerul rus al Apărării, potrivit căruia nu s-au înregistrat victime, relatează AFP. În cursul unui test, racheta "a deviat de la traiectoria sa și a căzut în apropiere de micul oraș Nionoksa", la circa 900 de kilometri nord de Moscova, a informat ministerul.

Nu au fost răniți, a precizat acesta, iar la fața locului a fost trimisă o echipă de anchetă pentru a stabili circumstanțele incidentului.

Racheta a provocat un incendiu care a avariat un imobil cu două etaje și cele patru apartamente aflate în interior, au făcut cunoscut o sursă anonimă și mass-media locale, citate de agenția de presă TASS.

În aprilie, o rachetă militară experimentală s-a prăbușit imediat după decolare în aceeași regiune, căzând într-o zonă nelocuită, fără să facă victime sau pagube materiale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…