Actorul Morgan Freeman consumă regulat canabis pentru calmarea durerilor la mâna stângă

Actorul Morgan Freeman consumă regulat canabis pentru calmarea durerilor la mâna stângă

Actorul Morgan Freeman consumă regulat canabis, plantă care, potrivit lui, îi calmează durerile la mâna stângă.

Artist de talent, câștigător al unui premiu Oscar în 2004 pentru 'Million Dollar Baby', Freeman este un om discret, care vorbește puțin despre viața lui particulară. Într-un interviu acordat site-ului american Daily Beast, actorul de 77 de ani vorbește însă despre consumul de canabis, care îl face să militeze pentru legiferarea consumului acestei plante.

Morgan Freeman și-a rupt mâna stângă într-un accident de mașină din 2009. Deși au trecut câțiva ani, el nu își poate folosi brațul 100%, iar durerile persistă. La sfatul soției, a încercat să ia marijuana și de atunci consumă zilnic. 'Cum o consum? Nu contează. O mănânc, o beau, o fumez, trag pe nas...', arată el în Daily Beast, preluat de metronews.fr. 'Am dureri din cauza unei fibromialgii la brațul stâng și singurul lucru care mă liniștește este marijuana', adaugă el.

Actorul a mărturisit acum câțiva ani în The Guardian că nu intenționează să se lase de canabis, arătând că o parte din energie și din dorința de a continua meseria îi este dată de marijuana. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 București, duminică seara...

3 Așa o fi?

4 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

5 Ce este „Mertvaya Ruka” sau „Mâna Moartă”, Mașinăria Apocalipsei a Rusiei