Fair-play-ul unei CAMPIOANE/Simona Halep: Voi vota săptămâna viitoare/ Cum să câştige România dacă noi nu participăm la vot?

Fair-play-ul unei CAMPIOANE/Simona Halep: Voi vota săptămâna viitoare/ Cum să câştige România dacă noi nu participăm la vot?

Simona Halep a scris pe pagina sa de Facebook ca a votat duminica si va vota si saptamana viitoare, "dintr-un sentiment de responsabilitate fata de tara mea". Jucatoarea de tenis a precizat ca un meci nu poate fi castigat daca nu te prezinti, comparand situatia cu cea a votului: "Cum sa castige Romania daca noi nu participam la vot?

"Foarte multa lume ma intreaba despre vot. Nu tin partea niciunui politician, dar am votat duminica si voi vota si saptamana viitoare, dintr-un sentiment de responsabilitate fata de tara mea, pe care il simt de fiecare data cand intru pe teren.Cum sa castigi daca nu te prezinti la meci? Cum sa castige Romania daca noi nu participam la vot? Eu zic sa mergem la vot si sa votam dupa cum ne spune constiinta.Sa castige Romania!", a scris Simona Halep


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…