Fair-play-ul unei CAMPIOANE/Simona Halep: Voi vota săptămâna viitoare/ Cum să câştige România dacă noi nu participăm la vot?

Fair-play-ul unei CAMPIOANE/Simona Halep: Voi vota săptămâna viitoare/ Cum să câştige România dacă noi nu participăm la vot?

Simona Halep a scris pe pagina sa de Facebook ca a votat duminica si va vota si saptamana viitoare, "dintr-un sentiment de responsabilitate fata de tara mea". Jucatoarea de tenis a precizat ca un meci nu poate fi castigat daca nu te prezinti, comparand situatia cu cea a votului: "Cum sa castige Romania daca noi nu participam la vot?

"Foarte multa lume ma intreaba despre vot. Nu tin partea niciunui politician, dar am votat duminica si voi vota si saptamana viitoare, dintr-un sentiment de responsabilitate fata de tara mea, pe care il simt de fiecare data cand intru pe teren.Cum sa castigi daca nu te prezinti la meci? Cum sa castige Romania daca noi nu participam la vot? Eu zic sa mergem la vot si sa votam dupa cum ne spune constiinta.Sa castige Romania!", a scris Simona Halep

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

2 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

3 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

4 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

5 Cine este „Barosanul”? România, într-un document al unei jurnaliste de investigații legat de afacerile dubioas…