Profesor arestat pentru corupere sexuală a unei minore de 13 ani

Profesor arestat pentru corupere sexuală a unei minore de 13 ani

Lectorul universitar Doru Marcel Bălțățeanu, de la Facultatea de Fizică a Universității de Vest din Timișoara a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de corupere sexuală a unei minore.

Doru-Marcel Bălțățeanu / Foto: Facebook

În timp ce îi dădea meditații la Matematică unei fete de 13 ani, la el acasă, profesorul ar fi încercat să o sărute pe copilă și a atins-o în zonele intime, conform anchetatorilor. Părinții au fost cei care au depus plângerea, după ce fata lor le-a povestit ceea ce se întâmplase, scrie opiniatimisoarei.ro

Profesorul a fost dus la audieri la Poliția Timișoara, cazul fiind instrumentat de ofițerii de la Biroul Investigații Criminale.

Doru Marcel Bălțățeanu a fost prezentat magistraților de la Judecatoria Timișoara. Aceștia au aprobat propunerea procurorilor de arest preventiv pentru 30 de zile, potrivit portalului instanței .

Bărbatul este lector universitar în cadrul Universității de Vest, la departamentul de Fizică , și a fost reținut de către politiști pentru săvârșirea infracțiunii de corupere sexuala a minorilor în formă continuată.

Potrivit unei postări , Doru Marcel Bălțățeanu percepea 150 de lei pentru două ore de meditatții la Matematică sau Fizică. Acesta susține că are „o experiență de peste 10 ani în domeniul meditațiilor” și „că a pregătit cu succes elevi pentru evaluări naționale, bacalaureat și facultate”.

„Fiecare elev este special și are anumite calități! Împreună încercăm să depășim orice eventuale obstacole, să înțelegem conceptele abstracte și să ne dezvoltăm inventivitatea și creativitatea. După fiecare ședință, elevul primește fișe de lucru și teme pe care trebuie să le rezolve acasă”, apare în anunțul profesorului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…